Rendezvényszervezés

Rendezvényeinkkel, jól megfogalmazott üzleti célokat kívánunk megvalósítani. Hiszünk abban, hogy a jól megszervezett rendezvény egy befektetés, mely üzleti hasznot hoz partnereinknek.

Marketing stratégia és tervezet készítése

közönséged pontos meghatározása online marketing célok kitűzése online marketing platformok kiválasztása

Kommunikáció, Online PR

Az online PR célja az online médialefedettség megszerzése. Lényege ugyan az, mint a hagyományos PR-é, csak éppen digitális közegben történik.

Szolgáltatásaink

Rendezvényszervezés

Kínálatunk között megtalálható minden olyan professzionális szolgáltatás, ami egy rendezvény tökéletes kivitelezéséhez, valamint sikeres lebonyolításához szükséges Budapesten és vidéki helyszíneken a tervezéstől a megvalósulásig.

Szolgáltatásaink

Marketing stratégia és terv készítése

Közönséged-ügyfélköröd pontos meghatározása online marketing célok kitűzése online marketing platformok kiválasztása. A marketingstratégia valójában egy valós kép arról, hogy hol tartunk most, mire vágynak az ügyfeleink, és hogy hová szeretnénk eljutni. A jó marketingstratégia konkrét célokra koncentrál, amiknek eléréséhez számos eszköz közül válogathatunk. Nálunk megvan ez a tudás, amit szívesen megosztunk veled is!

Szolgáltatásaink

Kommunikáció, Online PR

Az online PR célja a médialefedettség megszerzése. Lényege ugyan az, mint a hagyományos PR-é, csak éppen digitális közegben történik.
A hatékony online kommunikáció feltétele, hogy a cég tudatosan irányítsa a célcsoportjainak megszólítását, továbbá biztosítsa, hogy üzenetei eljussanak a megfelelő csoportokhoz továbbá ezen személyek (megfelelően) értsék a mondanivalót.

Róluk írták

Ügyfélajánlások

Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Egy igazan színvonalas rendezvényt bonyolítottak le cégünknek. A jövőben is szeretnénk Velük dolgozni. Nyugodt szívvel tudom ajánlani őket!

Kiss Antal

Cégünknek folyamatos marketing munkát végeznek kiváló minőségben. Nagyon elégedtek vagyunk a szolgáltatásokkal. Szuper jó csapat! :)

Horváth Gábor

CONNECT WITH US
TOP
hu_HUMagyar